mereka yang gorgeous

Sunday, 3 March 2013

Birthday on 6th March 19..


berdasarkan tajuk di atas mestilah korang dengan mudah dapat assume apa yang cuba saya sampaikan di sini kan...ye...
birthday..dan yang sewaktu dengannya ialah "surprise"... ye saya akui..dekat seminggu jugaklah saya cuba nak fikirkan idea tu..bertanya kat kawan kawan..cuba elaborate idea yang diorang bagi tu supaya hasilnya nanti nampak awesome... (awesome ke?? hehe)

ohh..ye..dan satu perkara lagi..memang agak mustahil lah jugak nak buat surprise memandangkan kitorang ni berada dalam lingkungan jarak yang agak jauh..terfikir jugak sebenarnya nak balik buat surprise untuk dia kan...ajak makan ke (candlelight dinner konon) then balik semula ke ukm..tapi....jadual kuliah untuk hari tersebut amatlah pack...mendukacitakan..kan?? (angguk kepala korang ok)

tapi yang tu je saya rasa macam kejutan paling best? kot?? hahaa...okeh...keep on thinking bout other surprise..nak buat ape ek?? alahai..dengan budget ala2 student ni faham faham je lah kan macam mana...huhu..serious..pening kot nak fikir...pening pening pun tapi nak jugak buat..tak kira.. (hati kecil ku berdegil) dan sekarang ni pun tengah duk lagi memikir tentang kejutan yang sesuai buat dia..

dan mungkin.................

salam mahabbah

No comments:

Post a Comment