mereka yang gorgeous

Wednesday, 9 January 2013

giliran mereka ^__^

alhamdulilllah....

hari ni happy sesangat...tahu??  korang pun kena happy untuk saya..sebab saya tengah happy...haha...ada dua perkara yang buat saya happy...nak tahu apa?? continue lah baca kan...tak kan separuh jalan je...mane best...lagi pun, buat sesuatu tu jangan suka separuh separuh nanti kurang berjaya..orang tua tua yang selalu cakap macam tu...saya bertugas menyampaikan je.. :p tapi sememangnya ada jugak kebenaran dari kata kata diorang tu..kan??

okehhh..perkara pertama yang buat saya happy sesangat ialah, saya dah habis exam!!! yahooo!! dah habis exam untuk minggu ni...tinggal satu paper je lagi..hahaa..saja je nak meng'over' esaited kan diri ni...sekarang ni masa bersenang lenang laa sikit kan..kita layan muvie..hokehh..umm..Hobbit kot... ^__^

lupakan kegembiraan sementara di atas tu, kita teruskan dengan kegembiraan kedua pulak ye...tadi masa habis exam saya pergi kat Kolej Burhanudin Helmi (KBH) untuk memenuhkan perut yang tak penuh ni..makan claypot rice chicken dgn air jagung...whateverlah..yang penting sedap n nice....yummy...

sebelum sampai kat kafe tu (baru nak langkah masuk) tetibe telefon berbunyi..alahai..nak makan lah..ape ni bunyi bunyi...tengok lah nama kat skrin tu..ehh?? terkejut...mesti ada sesuatu ni...saspen + suka! sebab caller tu dah lama tak call saya...

bual...bual..dan bual...dia tanya bila saya nak balik Kulai semua semua lah dia tanya...pelik jugak..ingatkan nak ajak keluar ke ape..tapi...dia cakap saya kena kena datang rumah dia...sebab dia nak tunang??!!  wooahaha!! terkejut amat....terkedu time tu..rasa nak lompat lompat je kat foyer tu..speechless terus..haha..suka laa beb besfren nak tunang..

tapi, dia tak bagi saya bbagitahu kat sape sape..soo...tak boleh laa nak share siapakah gerangan orangnya kan?? dah janji...tapi...nanti masa "perfect E-Day" dia saya share kat korang ehh..time tu korang kenal lah siapa dia..maybe??




*maaf kawan..aku happy gila dengar berita ni..
alhamdulillah...finally after 5 years..love you babe 
♥ ♥ ♥




dan ada sorang lagi jugak nak tunang..kawan baik since kecik kecik tadika main masak masak sesama...congratz Nurul Amira Binti Parlan...aku bahagia untuk kau.. ^__^




mira dan bakal encik tunang...
amin, senior time sekolah menengah dulu dulu...
muka seri seri je kan..maklumlah hari bahagia menjelang tiba  :)




#memang kenyang makan nasi minyak kengkawan je lah dua tiga tahun ni....bbuurrpp..alhamdulillah  ^__^






salam mahabbah....


4 comments:

  1. seriously,..haha
    bakalntunang mira tu senior sekolah rendah ke menengah?
    n ucap tahniah laa kat dye,...
    aku doakan kau pun cepat ye,..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..senior sekolah menengah lahh...
      bile lak kau jumpe die kat skola rendah?
      kau kenal ke?? :p

      Delete
  2. sapa yg lg sorg tu? peh curious sungguh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah...tungguuu...next entry...
      semua org curious ek...maaf...
      nanti tahulah kot...empunya diri tu...huhu
      ain bile lagi?? hahha
      :p

      Delete